Thread Reader
Syahmi🐣

Syahmi🐣
@syxhmialias

Nov 25
4 tweets
Twitter

Rambut kusut I hilang after guna this products! The best combination ever 💯 Korang yang ada masalah rambut kusut, bercabang atau kering boleh try this products worth every penny🤌🏻😭 Inside this products ada protein and keratin which is very good for repairing our hair.

I dah guna lama this products memang best sangat😭🤌🏻 hair serum: shope.ee/LDTxe374a hair spray: shope.ee/8zVSHYSGH2
Syahmi🐣

Syahmi🐣
@syxhmialias

Rambut I makin kurang bercabang pakai this products😭🫶🏻 Dah 2 bulan try best gila! Rambut pun dh tk kasar and lembut je🥰 Highly recommended untuk yg ada masalah rambut rosak & bercabang
Cara pakai senang je after keringkan rambut apply hair serum dulu. After that, before/ after sikat rambut apply the hair spray. I attached video cara I guna>
Syahmi🐣

Syahmi🐣
@syxhmialias

untuk rambut pendek like me, I apply macam ni je. Senang kan? Make sure jgn terkena scalp✨
korang boleh beli sini> hair serum; shope.ee/LDTxe374a hair spray; shope.ee/8zVSHYSGH2
Syahmi🐣

Syahmi🐣

@syxhmialias
My thread is my property! Suka buat thread merapu | shopee links;
Follow on Twitter
Missing some tweets in this thread? Or failed to load images or videos? You can try to .