Thread Reader

una β™‘

@unaaamy

Sep 23

9 tweets
Twitter

Put these 3 in one routine and you'll achieve that glow glow! ✨️✨️ Hydrate + brighten = Glowing skin! My top notch brightening & hydrating product yang mmg suits for sensitive skin πŸ€ŒπŸ»πŸ€

I suka tiga ni sbb dia gentle for sensitive skin but excellently do their job in brightening skin tau βœ…οΈ Before I share key ingredients, etc, nk bgitau I baru add Zarzou on my Shopee! So, dh boleh grab sekali with AXIS-Y here πŸ‘‡πŸ» shope.ee/5KaWU3bXPo

All products are ready stock & 100% authentic. Shipping: Monday - Friday #feverglamsis ID: FGHQ0056 Instagram: @thebeautynfabb Twitter: @unaaamy Telegram Channel: @beautynfabb Website: https://theb...

shope.ee/5KaWU3bXPo

ANA MYHUSNA, Online Shop | Shopee Malaysia

All products are ready stock & 100% authentic. Shipping: Monday - Friday #feverglamsis ID: FGHQ0056 Instagram: @thebeautynfabb Twitter: @unaaamy Telegram Channel: @beautynfabb Website: https://theb...

1. Zarzou HSM Yg ni mmg mainly for hydration & dia sgt helpful utk soothe inflammed / irritated skin. Kalau ada dry patches, lagilah I recommend guna yang ni. 2 3 hari pakai, nnt eloklah balik kulit yg menggelupas tu. Best juga pakai as makeup setting spray ✨️

Main ingredients: πŸ€ Green tea extract: Soothe redness & irritated skin πŸ€ Aloe vera extract: Antibacterial, soothing, cooling & helpful in brighten hyperpigmentation πŸ€ Sodium Hyaluronate: Hydrate & plump your skin! HSM dekat sini: shope.ee/6zikVr1ddD

2. Zarzou BHS Serum ni mmg mainly for brighten + hydrates. Kalau korang ada scars / sunburn / dark spots / uneven skintone, pigmentations, haa this one is for you! Texture orange tint colour, very light, cepat serap. Langsung tk rasa sticky after sapu.

Key ingredients: πŸ€ Hyaluronic Acid - very hydrating, nothing can goes wrong w/ this one πŸ€ Arbutin - Effective ingredients utk brighten skin, fades scars / pigmentations πŸ€ Vitamin C - boost collagen & brighten skin BHS (ada mini size too): shope.ee/6KT3l8YN3R

3. AXIS-Y Gelmask Yang ni all in one! Helpful in treating redness, irritated skin, brightening scars & pigmentations. Also, dia control sebum & very hydrating. I pakai since 2021, and I still love its cooling effect & the way dia soothe redness 🫢🏻✨️

Key ingredients: πŸ€ 2% Niacinamide - Improves uneven skintone, dullness & skin barrier πŸ€ Heartleaf - Soothe irritations & regulate sebum πŸ€ Allantoin - Protects skin barrier Gelmask (ada travel set juga): shope.ee/8KE89cSUPR

Try all 3 in one routine and you'll see the difference! Gelmask tu pakai 2/3 kali seminggu dh cukup sbb dia mmg give that instant ✨️glow✨️ after bilas. If you guys tak suka shopee eww tak suka ha camtu, boleh pergi dekat bio I. Ada dekat Tiktokshop & Website juga hehe

una β™‘

@unaaamy

she's a skincare enthusiast & she shares what she likes! shop axisy, zarzou or fever glam through link below β™‘

Follow on Twitter

Missing some tweets in this thread? Or failed to load images or videos? You can try to .