Thread Reader

Matej Sportinfo

@MatejSportinfo

Jul 13

4 tweets
Twitter

Dragic also said that the Bulls guaranteed "20-25 minutes off the bench", backing up Lonzo at PG. That's the type of a bench role he wanted to have in Dallas. Why Mavs weren't willing to offer that to Dragic is still a mystery to me. They won't get a better PG for a vet minimum.

SLO HOOPS FAN 🇸🇮

@SloHoopsFan

Jul 13View on Twitter

Goran Dragić for Slovenian media why he chose Chicago over Dallas: “At the end of the day, they were not able to guarantee, that I will play. They told me that I would rather be on the bench, however that does not interest me, that’s why my signing there was not an option.”

Show this thread

G. Dragić:"Bili smo v pogovorih. Dallas je ponudil pogodbo, vendar se zanjo nisem odločil. Predstavljali so si, da bi igral 1 tekmo, 5 tekem pa počival... Vem, da še lahko z lahkoto odigram 20 minut na tekmo. Nisem še za v pokoj, da bi samo sedel na klopi in spodbujal soigralce."

Celoten pogovor lahko najdete na tej povezavi v Večeru. vecer.com/sport/pogovor-…

Na košarkarskem taboru v Laškem smo se z zlatim kapetanom pogovarjali o vrnitvi v reprezentanco, sodelovanju na Eurobasketu, prestopu v Chicago Bulls in razočaranju nad zvezdniškim Brooklynom

vecer.com/sport/pogovor-…

(POGOVOR) Goran Dragić: Realno - spet smo dovolj močni za kolajno

Tudi jaz tega ne razumem. Boljše opcije ni na trgu, nobenega rizika tudi... ta napaka jih res lahko še veliko stane naslednjo sezono.

Matej Sportinfo

@MatejSportinfo

Matej Petek Podcast: https://t.co/ZN6XLKCuSy and https://t.co/dg36O0CTN6 Reddit: https://t.co/6LS56U7GWJ

Follow on Twitter