Thread Reader

aidadadadada

@aidaorable

Sep 21

6 tweets
Twitter

Just a friendly reminder; Selalu shave & penggunaan deodorant boleh menyebabkan skin irritation, which finally lead to hyperpigmentation (darkened skin) β€” yes. dulu i pun ingat sebab tak sental daki bebetul πŸ˜‚ i nak share some of the game changer β€” road to KETIAK ADA NUR 🀌🏻

Now dah banyak choices of products that remove hair just by using cream/spray & totally painless. so ditch your shaver! Personally,i suka sang bulu ni sebab my skin rasa smooth je after use & bulus lambat tumbuh since it remove hair nearly root try here; nurintashaa.com/ap/66/uiaGfpPQ

Untuk brightening product, i pakai rice water from vaseline ni. ramai suggest dry serum version tapi pada i, dia ada bau yang tak sedap πŸ˜‚ β€” so, rice water brightening gel it is! and i think this gel lagi cepat meresap & obviously non greasy. try here; invle.co/cldzli0

Next, pilih deodorant yang bagi skin benefits juga not the one that only helps to avoid body odour je. i jumpa deodorant yang boleh brighten up skin & buat skin lebih smooth sambil control body odour. basically, all you need for your armpit. try here; nurintashaa.com/ap/132/uiaGfpPQ

step paling penting mestilah body scrub β˜πŸΌβ€” untuk remove dead cells. I pakai this one sebab murah gila tapi best! not to hard but not to soft juga. so far, i boleh rasa skin i lembut je lepas pakai scrub ni. patutlah viral eh scrub ni πŸ‘πŸΌπŸ’― try here; invle.co/cldzmt7

Disclamer; βœ… Consistent is the key. Pakai sekali terus nak nampak result memang jarang berlaku βœ… Products yang i suggest are what best for my skin. Every skins is different. So find yours! Try & error sampai jumpa the best for your skin

aidadadadada

@aidaorable

Outfit of the day ideas πŸ›οΈ | Self-care products πŸ’… #beautyinsideout

Follow on Twitter

Missing some tweets in this thread? Or failed to load images or videos? You can try to .