Thread Reader

Shania Azhar ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ

@shaniadibella

3h

15 tweets
Twitter

As your outfit is going trendy, and so your backpack is โœจ โ€” A thread of cute backpacks ๐Ÿงถ

Bag ni time galas serious cantik sebab terletak elok! ๐Ÿ–‡ : shope.ee/2VGKKQkRiy

Yang ni boleh galas 2 style! ๐Ÿ–‡ s shope.ee/8eqzhNIYym

Bag macamni simple je tapi comel ๐Ÿฅบ ๐Ÿ–‡ : shope.ee/30CcxCpoSh

Bag yang sesuai nak matchy matchy dgn boyfie! ๐Ÿ–‡ : shope.ee/6A9emo21h4

Colour dia cute betul, jarang jumpa bag colour macamni! shope.ee/AUIdxUKLXE

Yang ni ada design lain jugak, please tengok closeup & dalam dia. Terus teringin nak beli ๐Ÿคฃ ๐Ÿ–‡ : shope.ee/VVHyzyR1d

Bag kalau black pink mesti naik seri, this one RM20 je ๐Ÿฅฒ ๐Ÿ–‡ : shope.ee/10RYbzF116

Smol bag yang comel! ๐Ÿ–‡ : shope.ee/5pWoMkhV56

Bag ni simple untuk org yg tak suka serabut serabut. Dalam erti kata lain yang lebih matang ๐Ÿคฃ ๐Ÿ–‡ : shope.ee/4AOaPQJpYH

Yang tak matang cam i mesti suka jenis macamniโ€ฆ ๐Ÿ–‡ : shope.ee/7pHsiud8nw

Ni pun i sukaโ€ฆ ๐Ÿ–‡ : shope.ee/3KpTOYu7No

Yang ni nampak feminine sikit. ๐Ÿ–‡ : shope.ee/2VGMNrZzTl

Combination colour diaaaaa sumpah cantik ๐Ÿ˜ญ (B) ๐Ÿ–‡ : shope.ee/q88P9ouU0

twitter.com/shaniadibella/โ€ฆ

Shania Azhar ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ

@shaniadibella

Sep 23View on Twitter

Yang ni lengkap semua, backpack, tote bag, sling bag dgn pencil case! ๐Ÿ–‡ : shope.ee/9UQ6i6pYyg

Show this thread

Shania Azhar ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ

@shaniadibella

I only talk to cats & birds.

Follow on Twitter