Thread Reader
Denachtzuster(s)

Denachtzuster(s)
@Denachtzuster1

Nov 20
13 tweets
Twitter

20/11/22 REWIND - @Mark Rutte Rutte over het digitale COVID paspoort.

21/11/22 REWIND - de landsadvocaat verdedigd de inzet van het #CTB/Corona paspoort namens het OMT en het Nederlandse bestuur. Uitgangspunt: vaccinatie stopt transmissie, aldus het #OMT. Dit bleek achteraf onjuist te zijn
21/11/22 REWIND - @Gideon van Meijeren vs. @Jaap van Dissel over de totstandkoming van maatregelen zoals het #CTB. Was er sprake van politieke invloed op de adviezen van het #OMT? Van Dissel beantwoord de vraag niet. #WOBteam toont aan: er was sprake van politieke invloed. @Hugo de Jonge
21/11/22 - internationaal stort het Corona sprookje in. De CV19 prik beschermt niet tegen overdracht. De verzwakte Omnicron variant presteert beter dan de #CV19 prik. Gevolg: prikbereidheid zakt in, wetenschappers vegen hun straatje schoon. Is inzet van het #CTB gelegitimeerd?
21/11/22 REWIND - de eerste in de rij van Nederlandse wetenschappers die toegeeft dat natuurlijke immuniteit beter presteerde dan kunstmatig aangebrachte immuniteit is @Ab Osterhaus, redden wat er te redden valt. Is er een legitimatie voor het #CTB @Ernst Kuipers Kuipers?
21/11/22 REWIND - niet veel later sluit Diederik Gommers zich aan bij Osterhaus ‘covid is pinuts.’ Deze wetenschap weerhield @Ernst Kuipers Kuipers er niet van te knokken voor het #CTB ivm toekomstige pandemieën. Legitiem?
21/11/22 REWIND - internationaal vliegt het beleid alle kanten op, wel prikken niet prikken. Er is wetenschappelijk gekeken geen legitimatie meer voor massa vaccinatie, toch blijven Nederlandse bestuurders en wetenschappers aandringen op de prik & #CTB. Motivatie?
21/11/22 REWIND - natuurlijk zijn er ook mensen die angst voor het virus blijven promoten. OMT lid Marc Bonten gaat zelfs zo ver dat hij het de pandemie van de ongevaccineerden noemt. We weten inmiddels dat Omnicron beter presteert dan de CV19 prik. Waarom liegt Bonten?
21/11/22 - inmiddeks komen de rotte appels boven drijven. @Marion Koopmans blijft haar vaste verhaal, prikken is de weg uit de pandemie. Propagandist @Maarten Keulemans steunt Marion door dik en dun. Wat drijft Marion om tegen de wetenschap in de falende CV19 prik te blijven promoten?
21/11/22 REWIND - de MSM spant een rechtszaak aan tegen het @Ministerie van VWS voor inzage WOB documenten. De zaak word gewonnen om vervolgens niets met de vrijgekomen stukken te doen. Het #WOBteam word geboren, @Hugo de Jonge ziet de bui inmiddels hangen.
21/11/22 REWIND - terug naar het begin, hoe onafhankelijk opereerde het #OMT, was er sprake van politieke beïnvloeding en is het #CTB een gelegitimeerd middel ter bestrijding van de uitgedoofde #CV19 pandemie? Gelooft u in de onafhankelijkheid van @Jaap van Dissel? Wij NIET JAAP!
21/11/22 - al met al zouden wij deze draad nog veel gedetailleerder kunnen optekenen maar de boodschap is helder. De wereld word gegijzeld door corrupte wetenschap, bestuurders en journalisten. Wij danken alle karikaturen voor de media fragmenten. Tijd voor een #Tribunaal!
21/11/22 - wij dragen dit draadje op aan alle zorgmedewerkers. Het vertrouwen in onze sector is ernstig beschadigd door wetenschappelijke corruptie, bestuurlijke incompetentie en corrupte journalistiek. Blijf sterk en volg je zorg ❤️ — liefs van de @Denachtzuster(s)
Denachtzuster(s)

Denachtzuster(s)

@Denachtzuster1
Twee BIG geregistreerde verpleegkundigen, één thuis geparkeerd met zwijgbeding, de ander met twee handen aan het bed. Licht het ⚓️ we gaan stuurboord
Follow on Twitter
Missing some tweets in this thread? Or failed to load images or videos? You can try to .